Természetesen, Természetes: Athenry soap

Bemutatjuk a Athenry handcrafted soaps, candles and gifts Magyar vállalkozást !

Mióta élsz itt a szigeten ?

12 éve

Mivel foglalkoztál mielőtt belevágtál ebbe a vállalkozásba ?

Miután megszereztem a diplomám és megszületett a kisfiam  vágtunk neki írországnak. Itt étteremben dolgoztam majd egy vállalkozásba kezdtem. Később megismerkedtem a férjemmel,  össze házasodtunk én itthon maradtam a gyerekekkel.

Otthonról hoztad a szakmai tudásod , vagy itt kepézted ki magad ?

Egy részét otthon tanultam. A szappankészítéssel itt Írországban ismerkedtem meg itt tanultam illetve folyamatosan  tanulom. Vallom, hogy mindig van mit tanulni, az ismeretek bővítése nagyon fontos és nyitottan is állok hozzá.Mikor született meg az ötlet ? Mikor alapítottad a vállalkozásod, mesélj a történetéről ?

Két és fél  éve kezdtem el a gyermek ruhákból macikat készíteni, emlék macikat hogy a gyermek kedvenc ruhái,  amiket emlékbe el tennénk megmaradjanak egy kedves kis formába öltve. Nagyszerű ajándék akár születésnapra, keresztelőre illetve a távol élő nagyszülőknek.  Később ismerkedtem meg a szappankészítés csodálatos világával és azonnal szerelem lett.  Egy idő után elajándékoztam a szappanokat a barátoknak ismerősöknek, akik nagyon szerették és szerettek volna még.  Így jött az ötlet hogy esetleg vállalkozás keretein belül működjünk. Ekkor jött létre az Athenry  Soaps ami később kibővült gyertyákkal és ajándéktárgyakkal is, amiket szintén én és a párom készítünk.  És a termék kínálatunk egyre csak bővül

Mennyire volt nehéz beindítani a vállalkozásod ?

A vállalkozás beindítása nem volt nehéz, miután a szükséges engedélyeket beszereztük minden simán haladt az útján.

Mennyire lassan alakult ki a jelenlegi ügyfélköröd ?  

Folyamatosan alakult ki és a mai napig bővül köszönhetően a web shopunknak, a partnereknek, a vásároknak és piacoknak ahol megjelenünk., és persze az IMMT-nek

Mivel nyújtasz te többet, mint a versenytársaid  ?

Magas minőségű termékeket készítek elérhető áron, és rugalmasak vagyunk. Az egyedi rendelésre,  esküvői,  keresztelői vagy bármilyen eseményre készülő gyertyáknál figyelembe vesszük megrendelők esetleges egyéni igényeit is és teljesítjük azt.Melyik korosztályban vagy nnépszerű ?  mi a célcsoportod?

Minden korosztályban népszerűek a termékeink, mindenki megtalálja a neki tetsző szappant,  gyertyát vagy apró ajándéktárgyat.

Mennyire volt meghatározó a szociális media (facebook) a vállakozásod fellendítéseben.

Jelentősen és a mai napig nagy szerepet játszik a vállalkozás népszerűsítésében.

Hol tartasz Jelenleg ?

Szépen, lépésről lépésre haladunk , már a környezetünkben szép sikereket értünk el ezt szeretnénk tovább folytatni és egyre tágítani a vevőkört.

Mit üzensz az új és a leendő vásárlóidnak ?

Próbálják ki bátran a vegyszermentes, természetes alapanyagokból készülő szappanjainkat és érezni fogják a különbséget.

Nézzenek be a weblapkunkra : www.athenrysoaps.com vagy írjanak a facebook oldalunkra ITT ha kérdésük vagy kérésük lenne.

 

Hirdesd te is céged, vállalkozásod Irország legnépszerűbb Magyar infó oldalán: info@irorszagimagyarok.eu

Facebook : Irorszagi Magyarok Info Oldala

 

Készítette: Zoli

Megosztás:
468 ad