Megint a Ryanair lett a legrosszabb rövidtávú légitársaság

Hat éve zsinórban a Ryanair nyeri az Egyesült Királyság legrosszabb rövidtávú légitársasága címet az utasok véleménye alapján készült felmérésen – írja a BBC.

A közvélemény-kutatásban 19 légitársaságot rangsoroltak, a legjobb 5 közé az Aurigny Air Service, a Swiss Airlines, a Jet2, a Norwegian és a KLM. A legnagyobb brit légicégek, az Easyjetet és a British Airwayst 11. illetve 15. helyre rangsorolták az utasok.A Ryanair megítélését valószínűleg a 2018 folyamán tartott rengeteg munkavállalói sztrájk miatt törölt járatok, illetve az azokért adott nem elégséges kompenzáció rontotta. De az sem tett jót, hogy az év folyamán 3 alkalommal is módosították a poggyászokra vonatkozó szabályokat. Az utasok elégedetlenek voltak az ülésekkel, a beszállási folyamattal, a kabinnal, valamint az étel- és italválasztékkal is – vagyis majdnem minden lényeges elemmel.
Az utasok rossz véleménye ellenére a Ryanair továbbra is piacvezető a fapadosok között, ráadásul tavaly megdöntötte saját rekordját 141 milliós utasforgalommal, és így Európa második legnagyobb légitársasága lett. A háttérben az állhat, hogy az ír fapados még mindig nem annyira kényelmetlen, mint amennyivel olcsóbb és több helyre repül versenytársainál.
Forrás: Index.hu

Hasznos, érdekes volt a cikk? Írd meg véleményed csoportunkban:

Írországi Magyarok-Hírek-Információk

Csatlakozz te is Írország legnagyobb Magyar csoportjához :

 Írországi Magyarok

TOVÁBBI HÍREINK ITT

Készítette: Zoli

Megosztás:
468 ad