Magyar Karácsonyi Vásár 2017

Távol Magyarországtól, az év vége közeledtével egyre jobban érezzük az együtt töltött idő jelentőséget és a tradíció fontosságát. Szinte a szánkban érezzük az otthoni ízeket. Egy-egy illat milliónyi emléket képes előhozni belőlünk. Talán a távolság, talán az idő teszi számunkra újra érthetővé és meghitté ezt az ünnepet. Az előre feldíszített karácsonyfák és vicces karácsonyi pulcsik árnyékában megjobban vágyunk a fáról lecsempészett szaloncukorra, a forró töltöttkáposztára és az örök emlékű karácsonyfadíszekre. Arra az intimitásra, amit megszoktunk.
Nem mindenki fog idén sem hazajutni az ünnepekre, de hála a szorgos szervezésnek szinte semmiről nem kell lemondanod. Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Karácsonyi Vásár. 
November utolsó vasárnapján esélyed lesz beszerezni az adventi koszorúd – még az első gyertyagyújtás előtt. Ha családostul látogatnál el a rendezvényre, akkor is biztos a siker. A gyerekek figyelmét kézműves foglalkozással kötik le a szervezők, amíg te bátran válogathatsz a hazai árusok magyar termékei közül. A beltéri rendezvény keretein belül Időjárástól függetlenül tervezheted meg a napodat. A belépés díjmentes, így szinte biztos hogy tökéletes alkalom lesz hogy összefuss régen látott barátokkal, ismerősökkel. A zenéről DJ gondoskodik, lesz kávé, tea és természetesen a hazai finomságok hatalmas kínálata.


Helyszín: Terenure Sports Club
Dátum: 2017. November 26., vasárnap

Ajándék ötletekért sem kell messzire menned. Legyen szó kollégáról vagy családról, felnőttről vagy gyermekről. A gondosan összeválogatott termékek és szolgáltatások kínálat között mindenki számára megtalálhatod az ideális meglepetést.
A vásár szervezői, Szabados Enikő és Domokos Kata készséggel állnak rendelkezésedre ha bármilyen kérdésed lenne a rendezvénnyel kapcsolatban. A folyamatosan frissülő információkért az esemény Facebook oldalát ITT találod.

Hasznos, érdekes volt a cikk? Írd meg véleményed csoportunkban:

Írországi Magyarok-Hírek-Információk

Facebook: Irorszagi Magyarok Info Oldala

TOVÁBBI HÍREINK ITT

Készítette: Zoli

Megosztás:
468 ad