“Legyen az életünk része a könyv és tegyük napi rutinná az olvasást”

Tündérvilág magyar könyvek Írországban

Mióta élsz itt a szigeten ?

2007 decembere óta vagyunk kint Írországba

Mivel foglalkoztál mielőtt belevágtál ebbe a vállalkozásba ?

Hotelbe dolgoztam amióta kint vagyok .De a könyvek mellett  dolgoztam és dolgozok mert csak ebből azért nem lehet megélni.

Otthonról hoztad a szakmai tudásod , vagy itt képezted ki magad ?

Otthonról is mert otthon is vállalkoztunk a férjemmel,de most lesz rá lehetőségem itt is képezni magam .

Mikor született meg az ötlet ?

Picivel több mint 2 éve született meg az ötlet

Mikor alapítottad a vállalkozásod, mesélj a történetéről ?

Áprilisban lesz két éve hogy megjött az első adag könyv csomagom ,csak gondoltam egyet hogy mi lenne ha könyvvel foglalkoznék mivel szeretjük mi is a könyveket. A gyerekeimnek minden este néha napközbe is olvasok meséket .Ez is segített az ötlet adáshoz  Mennyire volt nehéz beindítani a vállalkozásod ?

Nem volt könnyű és most is alakítgatom.  Azon vagyok hogy minél hamarabb elérjem hogy ugyan annyiba kerüljenek a könyvek mint amit ír rajtuk vagy csak  kevéssel legyen több az áruk.

Mennyire lassan alakult ki a jelenlegi ügyfélkorod ?

Lassan de biztosan ! Meg most is alakul ,meg meg mindig vásárokon jönnek hozzam új vásárlok akik nem hallottak rólunk 

Melyik korosztályban vagy népszerű ?  mi a célcsoportod?

Próbálom elérni hogy minden korosztálynál népszerű legyek.De leginkább gyerekeknél vagyok népszerű mert inkább gyerek könyveket árulunk. De egyre több felnőtt könyvre is vannak rendeléseim.

Mennyire volt meghatározó a szociális média (facebook) a vállakózásod fellendítéseben.

Hat elege Facebbokon meg  e-mailben  vagyok elérhető. Egy évig volt weboldalam is de inkább facebookon vettek fel a kapcsolatot velem így úgy döntöttem azt megszüntettem egyelőre.

Hol tartasz Jelenleg ?

Elég jó úton haladok úgy hiszem. Jelenleg ott tartok hogy elindulni latszik az a folyamat amit előbb is említettem hogy olcsóbbak lesznek a könyveim. Lehet az is össze jön úgy néz ki hogy a magyar társasjátékokból is bővebb választék lesz   mert úgy látom igény van rá

Mit üzensz az új és a leendő vásárlóidnak ?

Legyen az életünk része a könyv és tegyük napi rutinná az olvasást.

Idéznek erről Kádár Annamáriától egyik kedvencemtől ha lehet:

“A mese az érzelmi intelligencia fejlesztésének legfontosabb eszköze, olyan lelki táplálék, amely életre szóló nyomokat hagy a gyermekben. Egyrészt a mesélés sajátos szituációja, bensőséges hangulata adja meg az érzelmi biztonságot, azt a nyugodt, csendes és szeretetteljes légkört, amelyben meg lehet pihenni, el lehet lazulni, a rítust, amivel le lehet zárni egy mozgalmas és eseménydús napot. Ám a kisgyerek a mesehallgatás során nemcsak a szülőre, hanem befelé is figyel, saját vágyainak megfelelő fantáziaképet alkot, ami segíti őt a nap folyamán felgyűlt belső feszültségei, negatív érzései, félelmei feldolgozásában. Adjuk hát meg neki a lehetőséget arra, hogy az égig érő fa csúcsára kis kanászként felkapaszkodhasson! Annak a gyermeknek, aki mesét hallgatva nő fel, varázspálcája a saját elméje lesz, és képzelete, érzelmi intelligenciája segíti majd a megpróbáltatások közepette”

 

Aki szeretne könyvet vásárolni a Tündérvilágtól itt találja meg őket a Facebookon:

Tündérvilág magyar könyvek Írországban

Hirdesd te is céged, vállalkozásod Irország legnépszerűbb Magyar infó oldalán: info@irorszagimagyarok.eu

Facebook : Irorszagi Magyarok Info Oldala

 

Készítette: Zoli

Megosztás:
468 ad