Hogyan jutottam el idaig

 

A Blog előzménye ITT olvasható

Egy blog azokról az emberekről akikkel óvatosnak kell lenni a szigeten….

 

Kedves olvasó Kedves Írországi Magyar!

Nevem Henn Zoltan, egy Írországi Magyar a sok közül, aki 2010 október 5 en érkezett ide a szigetre, hata mögött hagyva Magyarországot és mindent amit ott csinált. Tele reményekkel, tervekkel élettel.

Sok hasonló dolgot csináltam otthon is, rádió/tv műsort vezettem, rendezvényeket, fesztiválokat szerveztem, konferáltam, közösségi eletet éltem mar akkor is.

Hosszú út vezetett a mai napig, amikor meghoztam a döntésemet, viszont ezt az egész történetet akkor tudom elengedni, ha leírom a teljes igazságot meghagyva az utókornak, megkímélve pár hasonló embert aki segíteni akar és tenni akar valamit az Írországi Magyarokért

Nem felek , és nincs mitől félnem, mindenfele pernek vagy jogi dolgoknak állok élében, nem szarral dobálózok, hanem az igazságot írom le pár emberről, és oldalról.

Te tagja lennel egy olyan oldalnak , ahol az Admin az IM Media (irorszagimagyarok.ie) tulajdonosa A Gabor Horvath nyíltan vállalja, hogy az oldalán levő tagokat jelen esetben az Írországi Magyarok oldal, azzal foglalkozik, hogy kikeresi a tagokat ki szerepel a police.hu körözési listán, és jelenti a hatóságoknak?

Te olvasója lennel egy olyan oldalnak, aki nyíltan nem meri vállalni, hogy embereket mocskol be, névtelenül, különböző álneveket a saját maguk kreált facebook oldalukon….

De ne szaladjunk előre, lesznek itt nevek, szervezetek, A Gabor Horvathok, Balogh Gaborok, Csonka Antalok, Viszmeg Alizok, Dorogi Gyurik, Szijjarto Istvanok….

 

Itt a szigeten eleinte, nem is foglalkoztam hasonló dolgokkal, míg egyszer mar nem emlékszek ,hogyan de belecsöppentem az első Magyar Motoros találkozó szervezésébe. 2012 augusztus 20 at írunk, nincsenek nagyobb Facebook csoportok, van egy weboldal Iranyirorszag.com ahol ezt az egész találkozót megszervezzük.

Jol sikerült találkozzon vagyunk túl nem vagyunk sokan de kellemes kis grill party alakult akkor ki , jo arcokkal, olyan emberekkel akikről azt gondoltam érdemes valamibe kezdeni.

Dorogi Gyurival innen a kapcsolatom, talán o volt az első olyan ember akivel hosszú kapcsolat alakult ki, talán a leghosszabb. En nem turkáltam az o múltjában en saját magammal voltam elfoglalva. En olyan ember vagyok akinek a “messziről jött ember azt mond amit akar” közmondás nem mond semmit, en mindent elhiszek mindenkinek, amíg nem csalódok benne.
Igen o az az ember akinek a második IMMT sziget és a helyszín köszönhető, o az az ember aki felhívott és javasolta a helyszínt, ezt többször is megköszöntem neki.

 

O az az ember, aki Irorszagban elsőként megalakította az Írországi Jobbik-szimpatizánsok oldalt egyesületet vagy baráti kort, nevezzük aminek akarjuk. En voltam az első, aki felhívta és gratuláltam neki, valamint a következő heten egy rádió riportot kertem tőle, valamint az oldalamon népszerűsítettem az oldalát.

Az említett cikket ITT olvashatjátok.

Annak ellenére tettem mindezt, hogy az oldalon nem kívántam a politikával foglalkozni. EN megtettem, viszont a másik oldal az Írországi Magyarok oldal adminja Balogh Gabor (a zászló jobb oldalán korszakállal) kínosan ügyelt arra, hogy ne derüljön ki meg sem említette az oldalán.

Mi történt ezután ?  Nyílt titok volt, hogy nekem csalásért született egy elmarasztaló ítéletem itt a szigeten, és volt körözés európai elfogató paranccsal ellenem kiadva a magyar hatóságok által, egy barátom, felhívott hogy Dorogi az alakuló ülésen, Palffy Istvan Nagykövet Urnak szegezte a kérdést, hogy miért nem tesznek meg mindent, hogy az Írországban elő korozott bűnözőket felkutassak és átadjak a magyar hatóságoknak.

Mindez az IMMT előtt történt, amikor felhívtam a Gyurit és megkérdeztem tőle a mihez tartás végett, hogy akkor most értsem azt, hogy rólam beszel ? Mert ugye akkor en voltam az egyetlen, akiről nyíltan tudni lehetett, ezt az egészet. “nem dehogy papi, nem rólad van szó, semmi bajom veled (akkor meg) ” és át terelődött a szó ki mit árul a szigeten….

Lement 2 fesztivál, a tavalyi utolsón mar ereztem ez nem az a Dorogi aki régen volt. Szemelyesen páran ott a helyszínen megkerestek, hogy akkor mutassam meg hol van itt a jobbik, ki az aki őket képviseli, es nem azért, hogy lepacsizzanak vele,  mert akkor mar erősen derültek ki a dolgok…

Milyen dolgok ?

Balogh Ur de róla bővebben, majd a következő fejezetben, intenzíven támadta és támad a mai napig , háttérbe meghúzódva gyűjtötte az infókat. Mikor mar lefutott az enyém akkor jött a Kutas Laci,  és a Feketeslistas Magyarok oldalon, jöttek az egyéb nevek.
 

Hírmorzsák… Hogy jön ide  Hírmorzsák ? Egyszerűen…

Tóth Norbi a javaslatomra meg valamikor a nyáron elkezdte a hírmorzsákat. Norbival több éves barátság fűz össze, bar errol sokan nem tudnak es nem is tudtak.

Mikor mar elkezdődött az oldal és egyre népszerű lett, párhuzamosan futva a weboldalunkal, Dorogi megkereste a Norbit, (régóta ismertek egymást erről bővebben később) , hogy nagyok jók az írások, de mi lenne ha nem ide írogatna, hanem egy sokkal színvonalasabb oldalra ami természetesen az IM média lett volna…

Norbert nemet mondott, ez volt valamikor júniusban, júliusban mar nem emlékszem, de valamikor Szeptemberben Dorogi előállt egy poszttal a Feketelista Magyarok oldalon

Laikusnak nem mond semmit ez a poszt, de ha kielemezzük és elgondolkodunk rajta, rájövünk mi is az. Ez egy meleg társkereső oldal, ahova a kíváncsi 74 akkor regisztrált, amikor Norbert aki 74 ben született elutasította Gyurit, de az idézőjelbe tett “aranytoll”  az egyértelműen Norbira utal.

En megkerestem akkor Gyurit, miközben mi Norbival azon tanakodtunk mit csináljunk, válasza rövid és egyszerű volt :

En azon csodálkozom, hogy Norbi aki tisztességes család apa, becsületes Ir- Magyar állampolgár, akkor nem hagyta abban a hírmorzsákat.
Eljött az idő Oktober 14 az utolsó tárgyalási napom a kiadatási ügyemben. Megszületett az ítélet nem ad ki Magyarországnak az Ír legfelsőbb bíróság, a harmadik ember akit felhívtam az Gyuri volt, és közöltem  vele, hogy innentől kezdve bármilyen mocskolódást meglátok az oldalon , vagy bárhol azonnal perelek.

Promoztam a weboldalon egy rendezvényt, amit a Corki Irmag Barati kor rendezett, Dublinban. egy megemlékezés, volt, amin a Jobbik Magyarország Írországi szervezete, Dorogi által kepviseltette magát.

Doroginak a szervező elmondása szerint, nem az volt a dolga, hogy megemlekezzen, hanem az , hogy engem Henn Zoltán a sárba mocskoljon, ovra intse tőlem a szervezőt. Azzal o nem számolt, hogy en ugyanannyit segítettem a hirdetéseimmel, akar csak neki amikor indult a Jobbik Dulinban.

Kérdem én , Milyen ember az aki oda sz@rik ahol eszik ?  Az IMMT fesztiválon meg kereste a pénzt, árulta a gyrost, és közben a hátamba döfi a kést ? Meg hogy döfi de meg is forgatja ?

En nem foglalkoztam azzal, hogy mit keres itt politikai part, mit keres itt a szigeten az o által büszkén hirdetett Betyár sereg, vagy nem foglalkoztam azzal, hogy o a magyar garda alapítója volt otthon, nem foglalkoztam azzal a pletykával, hogy az o vállalkozása a fia neven van ( o is Dorogi György) es o meg socialon van, csinálja a businest és közben kapja a segélyt. Ellentétben velük, vele én nem álltam neki nyomozni.  Ezek pletyka, de ahogy a közmondás mondja “nem zörög a haraszt”

Nem en nem foglalkozok a pletykákkal, pedig minden eljut hozzam, minden ami rólam és másról szol. En tettem a dolgomat mindenkinek megadtam a lehetőséget, élni és élni hagyni volt az elvem.

Mit tudsz meg felhozni ellenem Gyuri ?  Mivel tudsz meg bemocskolni ? Csináld posztold, sunyin alattomosan, ahogy eddig is csináltad, vagy tudod mit ? vedd a nyakadba a zászlód kopj egyet fel jó magasra és állj alá!

 

Folyt kov : A Balogh Gábor történet

 

Kövess minket a facebook oldalon: Irorszagi Magyarok Info Oldala akikben megbízhatsz!

 

 

 

 

 

 

 

 

Készítette: Zoli

Megosztás:
468 ad