EGY 18 ÉVES DIÁKLÁNYT VERTEK BRUTÁLISAN ÖSSZE MINDEN OK NÉLKÜL

A barátjával és a baráti társaságával ment szórakozni a 18 éves Shanan Reid McDaid a Donegal megyei Letterkenny-ben október 14-én, szombaton. Vasárnap hajnalban a buli végezetével Shanan elköszönt a társaságtól és a Market Square közelében egy taxit keresett, hogy mielőbb hazajusson, mikor egy, a háta mögött haladó, számára ismeretlen férfi “lekurvázta”. A lány erre hátra fordult, ekkor a férfi ököllel arcon csapta, majd a földre esett lány fölé hajolt és még többször nagy erővel az arcába vágott, ezután gyorsan elhagyta a helyszínt.
Shanan egy idő után összeszedte magát és visszatámolygott a Market Square-re, ahol újból találkozott a barátjával és a barátaival, akik ezután a támadója keresésére indultak, de nem sikerült a nyomára bukkanniuk. A lányt ezután kórházba vitték, ahol megállapították, hogy eltört az orra és arcsérüléseket is szenvedett.

Shanan Reid McDaid

Shanan (Illistrin, Letterkenny) – aki a Galway University művészet szakos hallgatója – értetlenül áll az eset előtt, mert elmondása szerint egész éjjel a barátaival volt és normálisan viselkedett, ráadásul az öltözködése sem volt kihívó, mivel egy hosszú kabát volt rajta. A bejelentést követően a Gardaí nyomozást rendelt el az ügyben, de a részletes személyleírás ellenére a támadót még nem sikerült kézre keríteni. Ezután a Letterkenny Gardaí főkapitány a nyilatkozatában figyelmeztette a szórakozni induló lányokat, hogy sohase szakadjanak el a társaságuktól addig, amíg egészen az otthonuk ajtajáig nem kísérik őket vagy be nem szállnak egy taxiba.

 

forrás és fotó: independent.ie

Hasznos, érdekes volt a cikk? Írd meg véleményed csoportunkban:

Írországi Magyarok-Hírek-Információk

Facebook: Irorszagi Magyarok Info Oldala

TOVÁBBI HÍREINK ITT

Készítette: Tibor

Megosztás:
468 ad