10. IMMT SZIGET FESZTIVÁL. AZ ÍR SZIGET LEGNAGYOBB MAGYAR BULIJA!!! ITT A RÉSZLETES PROGRAM

Igen jól látod, eljött a 10. IMMT Sziget fesztivál. 5 éve amikor indult ez a történet, akkor nem gondoltuk volna, hogy megérjük a tizedik alkalmat és, hogy ez a fesztivál lesz a legnagyobb magyar rendezvény az ír szigeten.

2017-től új szervezéssel, vezetőséggel megy tovább a rendezvény, reméljük megéri a 20. fesztivált és a 10 évet 🙂
De nézzük mi várható Augusztus 3-6 között a “szigeten”

Helyszín: ami nagyon fontos: a “régi”motorosok már tudják, hol van a nagy parti, hova kell menni, de az újaknak leírjuk ismét:

Google keresőbe, ha beírod: IMMT Castlelough, Co. Tipperary, pont a helyszínt adja be, de ha mégsem, akkor IDE kattintva oda vezet az utad.

Nyitás – Zárás :

Augusztus 3-án, délben mi már ott vagyunk, szóval érdemes jönnöd, mert a sátor helyek limitáltak, és nem árt, ha szélvédett területen vagy 🙂 Aki lakókocsival szeretne jönni, nyugodtan megteheti, nekik, ahogy az eddigi fesztiválokon is, külön hely van kialakítva, szépen egymás után sorakoznak liba sorban 🙂 FONTOS !!! Az autókat minden esetben ki kell vinni a zárt parkolóba, nem lehetnek a lakókocsi, illetve sátor mellett! Lakókocsinak tudunk áramot biztosítani, kemény 10 euró / hétvégére, viszont biztonsági okokból a szombati nagy koncert alatt, az áram ellátás szünetel!!!

Parkolás: Zárt, biztonságos parkolóban történik, parkoló díj 1 euró / autó, melyet a biztonsági őrnél kell majd fizetni.

Távozás vasárnap, ahogy magadhoz tértél és elpakoltad magad után a szemetet! Apropó szemét… Külön szemetes konténert rendeltünk, amit majd a parkolóban fogsz megtalálni. Arra kérünk, hogy szemetes zsákba szedjél össze magad után minden szemetet, beleértve a cigi csikket is, és a konténerbe egy lenge mozdulattal dobd be a zsákot 🙂

 
MIT KAPNAK A GYEREKEK? 

Család-és gyerekbarát rendezvény vagyunk, mindig igyekeztünk a gyerekek örömére programokat szervezni, ez idén is így marad, viszont már pénteken szervezünk a csemetéknek programokat. Azon felül, hogy kézműves foglalkozáson vehetnek reszt, meg kincset kereshetnek a kiserdőben, valamint KiMitTud? versenyen vehetnek részt, illetve ügyességi versenyeken, kapnak egy nagy ugrálóvárat INGYEN a Hungry Hungarian in Ireland jóvoltából!

Egy biztos ahogy a Majálison is volt, NEM megy a rendezvényről gyerek haza ajándék nélkül 🙂 Mi csak vidám arcokat akarunk látni!

FIGYELEM!!!

Az ugrálóvar nem gyerekmegőrző, mert mi nem tudjuk őrizni és óvni őket. Minden szülő köteles a csemetére vigyázni és ott lenni a helyszínen, amíg a gyerek az ugrálóvárban tartózkodik. Az esetleges balesetekért a rendezőség felelősséget nem vállal!
MIT KAPNAK A FELNŐTTEK ?

A régi megszokott programok mellett hoztunk nektek újakat 🙂 Dinnye evő verseny, mert Viking transzport jóvoltából az is lesz! Csak hogy kicsit bonyolítsuk a dolgot, a kezeteket hátra kötjük és úgy kell dinnyét majszolni időre.

A sörpörgő, sörhorgászat, asszony cipelő versenyek mellett ott lesznek még az újdonságok:

-az IMMT Toldi Miklósa, amolyan érőember verseny, de a tapasztalatok szerint lehet “Toldi Böbéje” is, mert a versenyt nőknek és férfiaknak írjuk ki egyaránt, lehet majd emelni sörös (Borsodi) hordót, de ha legtöbb ideig mutatod egy laprugóval, hogy merre van Dublin, akkor te leszel a nyerő 🙂

-van ám itt egy pénzdíjas játék is, a trükkös bicikli. Ha balra tekered a kormányt jobbra fordul, és hátra fele kell tekerned, hogy előre haladjál…. Mindezt egy szlalom pályán 🙂

A vetélkedőkön mindenki a saját felelőségére vegyen reszt !

1 a lényeg NEM FOGTOK UNATKOZNI A 3 NAP ALATT!!! 🙂 
IMMT, azaz írországi magyar motoros találkozó,

mert hogy így indult anno ez a rendezvény! Lesz ám motorosoknak is bőven program :

  • Motoros lassúsági szlalom verseny
  • Motor szépség verseny
  • Motor hangerő verseny
  • Féltengely hajító verseny

 

 

-Csütörtök és péntek este énekelhetsz a színpadon, mutasd meg magad, hogy te vagy a Megasztár. Pénteken viszont kötelezően kell csápolnod a HAZEMIZE  előtt. Ők péntekre magyar zenekkel készülnek. Ismerős Arcok megvan? Mert péntek este azokat a zenéket hozzak neked a nagy színpadra. Legalább is ezzel készülnek, de ahogy már megszoktuk, bekiabálásra eljátsszák a nótádat.

Jut eszembe a horgász verseny… gyere ki pecázni, nem kell engedély, dobd be a csalit, és fogd ki az IMMT legnagyobb halát 🙂  Nem kell engedély, nincs napidíj, nincs költséged, de van NYEREMÉNY 🙂

 

Szombat este elszabadul a pokol !!! A díjátadó után, ami olyan 17 órára várható, fellép a HAZEMIZE, amolyan bemelegítés, hogy 20 órától először Írországban a KEROZIN csapja szét az estét.

KEROZIN…

Hogy mivel készül ? a jól ismert dalok feldolgozva, semmi tuc tuc verzió, hanem hangszerelt rock’N’roll stílusban fog dübörögni a Kismalac 🙂

Csak, hogy rá tudjál hangolódni a koncertre :
… ÉS MEG NINCS VÉGE A PROGRAMOKNAK!!!

Vannak itt kérem szépen magyar sportolók, szerelők, művészek stb., akik mindig megmutatják magukat a szigeten :

Jön Bódis Gergő és csapata, tartanak egy K1 harci bemutatót nektek, lehet velük beszélgetni kicsiknek és nagyoknak. Élvezetes program volt tavaly is!

Vajon kész lesz Győző autója addigra? 500 lóerő fog dübörögni a szigeten! Persze, hogy lesz gumi égetés is, hisz tavaly is volt. Győző megígérte, ha nem készül el addig, ő bizony kölcsön kéri a haverja autóját, de mindenképp OTT lesz a fesztiválon.

Reméljük Gere Zoliéknak is megoldódik addig a lakásprobléma, és ahogy tavaly is, kapunk bemutatót a lovas íjászatból.

MEGÉHEZTEM, MEGSZOMJAZTAM

Magyar ételek és termékek széles választéka kapható lesz a szigeten!

Soroljam? Gulyás, pörkölt, sült hurka kolbász, kürtös kalács, LÁNGOS, túró rudi, házi kolbász , szalámi, szalonna, és minden, ami magyar étel, ital kapható lesz a szigeten pénztárca barát árakon. Hogy van e pálinka? hát persze, hogy kapható lesz kimérve, és hogy teljes legyen a kép, igyál hozzá egy jó hideg BORSODIT , az élet habos oldala 🙂 De nem hagyják otthon az árusok az ásvány vizet sem, meg a SIÓ termékeket sem!

Persze főzhetsz te is, sőt kötelező, mivel nem említettem feljebb, hogy lesz főzőverseny is! FIGYELEM! Tüzet rakni közvetlenül a füvön TILOS, szóval hozzál magaddal felnit, tűzrakót, de ne égesd ki a füvet!

BIZTONSÁG

A rendezvény biztonságos lebonyolításáról ír biztonsági szolgálat gondoskodik. Az eddigiektől eltérően, ők nem beszélnek magyarul , szóval nem értik, hogy te épp “Sanyi”, a fellépő legjobb haverja vagy és azért nincs karszalagod, vagy azért kötöttél bele “Gézába”, mert rózsaszín póló van rajta! Szóval elkerülve a gondokat, mindenki a karján viselje a karszalagokat, valamint, ha előre tudja, hogy nem bír magával, ha iszik, akkor legyen egy “mentor” vele, aki a helyes útra teríti 🙂

A Nenagh-i önkormányzat, aki volt olyan kedves, mint minden évben, hogy odaadta nekünk a területet, végre beruházott. Nem csak WC van , hanem lehet majd zuhanyozni is! Viszont egyre kérünk titeket, hogy a lehetőségekhez képest úgy használjátok a vizes blokkokat, ahogy otthon teszitek!  Reméljük, hogy tisztán 🙂

Piszkos anyagiak! 

Napi jegy 5eur
Teljes hétvége benne a koncertjegy 20eur
Csak a Kerozin koncert jegy 15eur
16 év alatt ingyenes.

Jegyeket elővételben megvásárolhatod IDE kattintva.

ÖSSZEGEZVE

Van egy eseményünk a facebook oldalon, amit a képre kattintva elérsz!

Miért  jelezd nekünk a részvételed? 

1. Tudjunk felkészülni a tömegre…

2. A gyerekekkel kapcsolatban lesznek kérdéseink, pl. ki hány éves gyerekekkel érkezik a szigetre! Ez fontos nekünk, mert nem akarjuk, hogy a 2 éves csemetéd egy 5 évesnek való játékkal térjen haza!

3. Hol alszol ? Hány sátor, meg lakókocsi lesz a szigeten, hogyan rendezzük a terepet.

Ezeket a kérdéseket, és minden friss infókat, úgymint támogatók, új játékok, bemutatók,  mind oda írjuk az eseményben a következő napokban!

MUTASD MAGAD A SZIGETEN!

Bérelj asztalt, vagy csak egyszerűen gyere ki szórólapozni, hozzál ki plakátot, ismerd meg személyesen a leendő ügyfeleid.

Lehetsz futár, festő, asztalos, vagy éppen autó szerelő, itt egy remek alkalom a hirdetésre!

Bővebben erről ITT olvashatsz.

Köszönjük hogy elolvastad a leírást, és megköszönjük, ha megosztod ezt a cikket a barátaidnak is a facebookon, valamint követed az eseményt!

Persze lesz játék is belépőkért 🙂 

Bármi kérdés merül fel, árusok, szórakozni vágyók, keressetek bizalommal:

Facebook Filep Róbert

Telefonszám: 085 244 6600

KEROZIN KONCERT A 10. IMMT SZIGET FESZTIVÁLON! RÉSZLETEK ITT

Hasznos, érdekes volt a cikk? Írd meg véleményed csoportunkban:

Írországi Magyarok-Hírek-Információk

Facebook: Irorszagi Magyarok Info Oldala

TOVÁBBI HÍREINK ITT

 

Készítette: admin2

Megosztás:
468 ad